Spannend slot tafeltenniscompetitie

CASTRICUM – Met een thuiswedstrijd in het eigen honk in de Gobatstraat is de najaarscompetitie tafeltennis afgelopen vrijdag geëindigd. Voor een aantal teams stond het nodige op het spel en was het spannend tot de laatste bal geslagen was.

Het 1e team had zich tot doel gesteld om zich te handhaven in de 3e klasse wat een moeilijke opdracht was gelet op het feit dat er 2 teams degraderen, dit is een verschil met alle lagere teams. Uiteindelijk is het 4-tal bestaande uit Kay Tan, Kees van de Meulen, Renny Hup en kopman Frank Walrave die deze competitie garant stond voor de meeste punten, op de een na laatste plaats terecht gekomen. De kans is echter wel reëel aanwezig dat zij volgend seizoen toch 3e klasse blijven spelen.

Team 2 en 3 hadden in deze laatste wedstrijd een promotie in gedachten. Beiden zijn echter op de 2e plaats geëindigd. Bij het 2e team heeft Kees Houbaer een uitstekend seizoen gedraaid, waarbij hij op juiste momenten wist te pieken en voor aantrekkelijk spel zorgde om naar te kijken. Vooral zijn partij in deze competitie tegen Tom Hardeveld van het Nootwheer was tot het einde toe erg spannend. Kees wist die partij uiteindelijk in de 5e set met 15-13 naar zich toe te trekken.

De routiniers van het 4e team hadden dit seizoen met wat blessureleed te kampen, maar zijn hopelijk vanaf januari weer compleet voor een nieuwe competitie. Het duoteam, die voor het eerst in de duocompetitie uitkwam, heeft zich voorgenomen om voor progressie in de komende seizoenen te zorgen.

Vanaf januari zal de voorjaarscompetitie van start gaan, maar ondertussen zullen er de nodige toernooien plaatsvinden. Zoals het kerstdubbeltoernooi en niet te vergeten de jaarlijkse clubkampioenschappen.