Workshop Praten met je baby

CASTRICUM – GGD Hollands Noorden organiseert de gratis workshop ‘Praten met je baby’. Deze workshop laat zien hoe baby’s al kunnen ‘praten’.

Tijdens de workshop ‘Praten met je baby’ laat een jeugdverpleegkundige zien hoe baby’s al kunnen ‘praten’ en wat ouders of opvoeders kunnen doen om daar gehoor aan te geven. Zo wordt het kijken naar baby’s nog leuker. Het is de bedoeling dat de baby’s ook meekomen.

De bijeenkomst is bedoeld voor ouders of opvoeders met baby’s in de leeftijd van 0-1 jaar en vindt plaats op 14 december van 10.00 tot 11.00 uur in Bibliotheek Castricum aan de Geesterduinweg 1 in Castricum.

Voor de workshop kunt u zich aanmelden bij GGD Hollands Noorden via: www.ggdhn.nl/cursussen. Voor vragen kan contact opgenomen worden met het cursusbureau via cursusbureau@ggdhn.nl of 088-01 00 557 bereikbaar van ma t/m do van 08.00 tot 15.00 uur.