Toonaangevend congres circulaire economie

REGIO – In het Holiday Inn in IJmuiden vindt een congres plaats over de circulaire economie. Dagvoorzitter van het congres is cabaretier Dolf Jansen. Het congres is gericht op het bedrijfsleven en een initiatief van Omgevingsdienst IJmond, Tata Steel en OV IJmond.

Het slimmer omgaan met grondstoffen staat op de agenda. Daar zal het komende jaren allemaal om draaien. Uiteindelijk moet in 2050 de circulaire economie in Nederland een feit zijn. Maar wat is circulaire economie precies en wat betekent dat voor het bedrijfsleven en voor gemeenten. Wat is daarin de beste aanpak en vooral wat levert het ondernemers op?

Met toonaangevende sprekers, een energieke dagvoorzitter en een serie workshops en inspiratiesessies, gericht op de dagelijkse praktijk, kunt u deelnemen aan een bijzonder interessant congres rondom dit thema. Ondernemers kunnen zich kosteloos aanmelden.

Het congres start donderdag 8 december om 11.30 uur met een lunch. Om 12.15 uur opent Dolf Jansen de middag. Rond 17.00 uur wordt het congres afgesloten met een presentatie van Bert Pannekeet, directeur Omgevingsdienst IJmond. Het congres vindt plaats in Holiday Inn aan de Kennemerboulevard 250 te IJmuiden.

Het complete programma, met daarbij meer informatie over sprekers, workshops en inspiratiesessies is te vinden op www.odijmond.nl/ijmond-circulair