Help jij de Castricumse brandweer uit de brand?

CASTRICUM – De brandweerpost van Castricum is namelijk dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Het liefst heeft de brandweer mensen die overdag beschikbaar zijn, in de gemeente werken of in ploegendienst werkzaam zijn.

Heb je altijd al gedacht om brandweerman of vrouw te worden, dan is dit je kans. Elke dinsdagavond van 19:30 uur tot 21:30 uur heeft de brandweer haar wekelijkse oefenavond in de brandweerkazerne aan de Burgemeester Boreelstraat.

Er wordt dan van alles geoefend om in geval van brand of ongevallen goed voorbereid te zijn. Dit alles leer je ook tijdens je opleiding, georganiseerd door de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord. Behalve branden blussen, helpt de brandweer ook bij dieren in nood, stormschade, wateroverlast en bij ongevallen. Ben je tussen de 18 en 45 jaar, meld je dan snel aan via info@brandweercastricum.nl