Winnaars NHN Business Awards 2016

REGIO – Het was een spannende finale op donderdagavond 24 november in de Cultuurkoepel in Heiloo. De 12 finalisten van de NHN Business Awards streden in 4 categorieën om de felbegeerde Awards.

De avond startte met een geweldig diner, bereidt door Keuken met Karakter. Tijdens de finale die hierna volgde moesten per categorie 3 finalisten met elkaar de strijd aangaan op het podium, in een volle Cultuurkoepel met 400 ondernemers als publiek.

Exact 2 minuten stond iedere finalist vol in de schijnwerpers om het publiek en de jury te imponeren met een bijzondere pitch. De jury was in het voortraject al bij alle finalisten op bezoek geweest. Tijdens deze bezoeken zijn de finalisten beoordeeld op 7 criteria. O.a. regionale betrokkenheid, innovatie en inspiratie voor andere ondernemers waren punten waarop beoordeeld werd.

Winnaar in de categorie NHN Business Award is Zonvaart Reizen uit Heerhugowaard geworden, een 3e generatie familiebedrijf dat tegen de stroom in gegroeid is, waar vele andere reisbureaus de afgelopen jaren af moesten haken.
In de categorie NHN Cultuur Award is Circus Sijm uit Broek op Langedijk, een van de 3 overgebleven reizende circussen in ons land, overtuigend winnaar geworden.

De NHN Young Company Watchlist Award ging naar Pand Raak uit Schagen. Een mooi initiatief waardoor ook in Schagen samenwerking tussen flexwerkers gestimuleerd wordt in een prachtig oud postkantoor. De NHN Thema Award was dit jaar voor de Bouwsector. In deze categorie werd Van ’t Hek uit Middenbeemster de winnaar. De NHN Publieksprijs was voor Inktweb uit Alkmaar.