Interactieve avond over de 5 Richtingwijzers van D66

REGIO – D66 Heiloo organiseert in samenwerking met de Van Mierlo Stichting een openbare avond over de 5 Richtingwijzers van D66, die de basis van het denken en handelen van D66 vormen.

Ex Heilooër Ad van Vugt zal de interactieve avond verzorgen. Deze ‘opfriscursus’ voor leden is tevens een goede kennismaking met D66 voor iedereen met belangstelling voor politiek en D66 in het bijzonder. Dit is dé gelegenheid voor alle vragen over D66 nu, en in de toekomst.

Ad van Vugt nam dit voorjaar na 10 jaar afscheid als bestuurder van de Van Mierlo Stichting en als lid van de D66 Permanente Programma Commissie. Bij zijn afscheid werd hij onderscheiden met de Jan Glastra van Loon-penning.

Inmiddels is hij lid van de Raad van Toezicht van de grootste welzijnsorganisatie in Amsterdam en van diverse industrie-organisaties op het gebied van duurzaamheid. Zijn eigen bedrijf maakt de smaak van vlees uit plantaardige eiwitten en hij is mede-eigenaar van een bedrijf dat algen teelt.

Iedereen is welkom op dinsdag 29 november in de Tuinkamer van de Strandwal op het GGZ-terrein. De aanvang is om 20.00 uur.