Ondernemers leren criminelen te slim af te zijn

REGIO – Geen ondernemer lijkt meer te ontsnappen aan internetcriminaliteit. De minste vormen zijn nog misleidende mails of gehackte telefoons. Hoe veilig is uw zaak nog? Hoe veilig zijn uw medewerker? Criminelen bedenken steeds weer nieuwe wegen om geld en goederen te stelen.

De meest actuele tips & tricks hiertegen kunnen ondernemers krijgen tijdens het gratis congres Beleef Veiligheid IJmond op maandag 28 november in Beverwijk. De gemeente Beverwijk en de politie organiseren dit interactieve congres waar bijvoorbeeld een voormalige hacker en een ex-inbreker hun ervaringen delen. Het congres van het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing is een initiatief van de politie, het openbaar ministerie, het bedrijfsleven en gemeenten.

Enkele burgemeesters, wethouders en politieambtenaren wonen het congres bij. Ondernemers uit heel Noord-Holland mogen gratis aanschuiven. Ook netwerken en elkaar leren kennen zijn belangrijke onderdelen van het programma. Samenwerken is essentieel als het gaat om veiligheid.

Op de mini-market vind je de laatste gadgets op veiligheidsgebied en kun je inspiratie opdoen om jouw onderneming veiliger te maken. Voor jezelf, je medewerkers én het winkelend publiek.

De deuren gaan om 18.00 uur open, de ontvangst is met soep en een broodje. Burgemeester Freek Ossel opent om 19.00 uur het congres in het Kennemer Theater aan het Kerkplein 1, 1941 HD te Beverwijk.

Gratis aanmelden voor dit regionale congres kan via www.rpcnh.nl