100ste recept op Radio Castricum 105

CASTRICUM – maandag 21 november presenteerde Michiel Bakker, chef-kok/eigenaar van restaurant ’t Eethuysje, zijn 100ste culinaire bijdrage in de studio van Radio Castricum 105.

Sinds november 2011 verleende Michiel zijn medewerking aan het programma ” Nieuw Castricums Peil ” . Twee maal per maand op de maandagmiddag tussen 16:00 en 18:00 uur, met uitzondering van de zomermaanden, kwam Michel in de uitzending met een nieuw recept. Hierbij vertelde hij de kneepjes van het koks-vak en gaf waardevolle tips voor de thuiskoks.

Wegens tijdgebrek en de komende gezinsuitbreiding, is het 100ste recept tevens het laatste recept dat Michiel presenteerde. Onder het genot van een drankje en een hapje, werd Michiel bedankt voor zijn bijdrage de afgelopen 5 jaar.

De laatste serie recepten zijn met foto te vinden op de website www.castricum105.nl

 

 

 

Op de foto bedankt radiopresentator Willem Seignette ( rechts ) chef-kok Michiel Bakker van het ’t Eethuysje.

Foto: Jan Uiterwijk/Omroep Castricum.