Jos van Beest trio bij Jazz in Bakkum

BAKKUM – In Grand-cafe Fase Fier is zondag 27 november om 16.00 uur, het Jos van Beest trio te gast. Jos van Beest wordt niet alleen op handen gedragen door zijn publiek in Nederland, maar geniet ook grote internationale faam en waardering, als solo-pianist en met zijn gelijknamige trio.

Regelmatig is hij op uitnodiging te zien en te horen in clubs en op festivals internationaal. Met zeer grote regelmaat geeft hij concerten in de grote vooraanstaande concertzalen van Japan, Waar hij als pianist zeer geliefd is.

Jos van Beest is muziekpromotor, muziekprogrammeur en presentator bij “DJAZZ-TV” van het programma “Focus on Vocal Jazz”. Deze middag komt Jos met zijn trio, waarmee hij inmiddels een dertien-tal albums op zijn naam heeft staan en de release van zijn veertiende album in Februari 2017 in Osaka-Japan zal plaatsvinden. Luisteren naar de muziek in de traditie van o.a. Oscar Peterson, met Jos van Beest in de hoofdrol aan de piano . Zijn stukken zet hij vaak op in geïmproviseerde intro’s, waarbij de thema’s verrassend worden ingeluid.

Line-up: Jos van Beest – piano, Erik Sc hoonderwoerd-bass, Ben Schröder – drums.