Uitnodiging Stratenplan Bakkum

BAKKUM – Stichting Welzijn Castricum nodigt belangstellende inwoners uit Bakkum uit voor een informatie uurtje in Restaurant Fase Fier. Tijdens de bijeenkomsten wil Welzijn Castricum graag met inwoners onderzoeken of het mogelijk is het zogeheten ‘stratenplan’ in Bakkum op te zetten.

Voor het stratenplan worden mensen uitgenodigd die graag iets voor hun straat of buurt willen betekenen. Bijvoorbeeld bij de ondersteuning van bewoners die in een isolement terecht zijn gekomen. Vaak is met lichte ondersteuning al veel mogelijk, zoals samen een kopje koffie drinken of een ommetje maken.

Het stratenplan wordt op diverse plaatsen in Nederland uitgevoerd naar een idee van het Nationaal Ouderen Fonds. Tijdens het overleg wordt een balletje opgegooid om naar een wekelijkse wijkontmoetingspunt voor senioren op de woensdagmorgen in Fase Fier te gaan.

U bent welkom op woensdag 23 november van 13.30 tot 14.30 uur of, naar keuze op dezelfde datum van 19.30 tot 20.30 uur in Restaurant Fase Fier, Van Oldenbarneveldweg 25 in Bakkum. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Welzijn Castricum, telefoon: 0251 65 65 62 of per mail: info@welzijncastricum.nl.