Huiskamerconcerten in Akersloot

AKERSLOOT – Het begon in 2012 met de eerste editie van het Walk-In Concert Akersloot. Met een aantal enthousiaste muzikanten gewoon in de eigen huiskamer optreden op een herfstachtige zondagmiddag. En nu, na vier succesvolle edities, staat Akersloot op zondagmiddag 20 november a.s. opnieuw in het teken van dit evenement.

Er zijn vanaf 13.30 uur 15 acts te zien en te horen op 14 privélocaties in het dorp. De muziekmiddag wordt traditiegetrouw afgesloten in de Storey Club waar de muzikanten en hun aanhang zich na afloop verzamelen voor nog meer muziek en gezellig napraten. Van 17.30 tot 21 uur verzorgt Swinging Affair de Walk-In afsluiting in de Storey Club aan het Wilhelminaplein. Zij spelen daar meerdere sets in de geest van Amy, Otis en Elvis. 

En het programma van Walk-In Concert Akersloot 2016 mag er zijn. De keuzestress zal ook dit jaar weer toeslaan als de trouwe bezoekers, steeds vaker ook van buiten het dorp, er geen noot van willen missen. De van eerdere edities bekende Bikkels (Julianaweg 45) spelen hun Tribute to ….. Helemaal nieuw is Hansie Hansie (Hoocamp 120) die hits van Hazes en Froger tot en met Johny Cash ten gehore brengt.U kunt verzamelen bij de Storey Club op het Wilhelminaplein 1, 1921 CV Akersloot. Meer informatie: telefoon: 0251 316 956

Foto: Walk-In Akersloot