Besparen en winst maken met zonnepanelen

CASTRICUM – Wat scheen de zon weer goed dit jaar. Wie afgelopen jaren zonnepanelen had gekocht, heeft dat flink gemerkt in de opbrengst. De lokale bewonerscoöperatie CALorie, biedt mensen die dat ook willen, deze winter weer mooie nieuwe kansen. Zeker met de verhoging van energieprijzen komende tijd.

CALorie opent per 15 november de poorten voor al weer de derde Lokale Actie Zonnepanelen. Opnieuw met zeer gunstige actieprijzen voor zonnepanelen, omvormers, bekabeling, meetsysteem en montage van zeer hoge kwaliteit.

Op 16 november krijgen alle bewoners van Castricum een informatiebrief, gestuurd door de gemeente die het initiatief van harte steunt. Ook zullen mensen aan de zonnepanelen herinnerd worden via lantaarnborden in de kernen.

Wie meer wil weten, kan vanaf 15 november terecht op de website van CALorie, www.calorieenergie.nl. Daar kan men ook vrijblijvend een offerte aanvragen en contact krijgen met een van de lokale installateurs. Dinsdag 29 november is iedereen welkom, voor toelichting en duurzame nieuwtjes, tijdens de Duurzame Informatiemarkt die CALorie organiseert in het gemeentehuis.