Fotolijstjes versieren bij ISOO.nu

BEVERWIJK – Kom op zaterdag 26 november naar fotografiecentrum ISOO.nu om fotolijstjes te versieren! Kinderen vanaf groep 4 zijn – samen met hun ouders – van harte welkom tussen 13.30 en 15.00 uur. Reserveren is gewenst via lezingen@isoo.nu. Dan ben je verzekerd van een plekje en ga je straks met een schitterend versierd fotolijstje naar huis.

Er zijn geen kosten aan deze middag verbonden. Het fotografiecentrum ISOO.nu wil graag fotografie zo breed mogelijk onder de aandacht brengen. Zo is er onlangs voor dezelfde doelgroep een voorleesmiddag over het ‘Magisch fototoestel’ geweest. Op deze manier brengt ISOO.nu jonge kinderen op een speelse manier in contact met fotografie.

Het fotografiecentrum ISOO.nu is gevestigd aan het Stationsplein 46 in Beverwijk.