Cees Jansen lid van verdiensten

CASTRICUM – Al tientallen jaren is Cees Jansen zeer betrokken bij FC Castricum. Voor de fusie was hij al jeugdvoorzitter en voorzitter bij CSV. In die hoedanigheid is Jansen één van de zes officiële oprichters van FC Castricum.

Na de fusie werd hij de eerste voorzitter van de nieuwe vereniging. Daarnaast heeft Cees verschillende andere functies bekleed. Hij was bijvoorbeeld tien jaar gastheer. Cees is een analytische en kritische denker. Zijn doordachte en opbouwende bijdragen aan ledenvergaderingen zijn een voorbeeld van betrokkenheid bij de vereniging als geheel.

Dit alles heeft er toe geleid dat Cees Jansen benoemd is tot lid van verdienste van FC Castricum. Cees: “Er wordt wel gezegd dat je als vrijwilliger niet de waardering van de vereniging krijgt die je verdiend. Voor mij was het rondlopen op zaterdagochtend, en al die jeugdspelers met plezier zien voetballen de grootste waardering die je kunt krijgen. Ik voel mij vereerd met de waardering die ik nu krijg.”