Rode Kruisziekenhuis in top-3 beste ziekenhuizen [VIDEO]

BEVERWIJK – Het Rode Kruisziekenhuis staat in de top-3 van beste ziekenhuizen van Nederland. Het ziekenhuis steeg in de ranglijst van het AD naar de tweede plek, terwijl het Beverwijkse ziekenhuis vorig jaar nog op plek 77 stond.

Voorzitter van de raad van bestuur, Jaap van den Heuvel, is ontzettend blij met de grote stijging van maar liefst 75 plaatsen die het ziekenhuis doormaakt. ‘Omgaan met medicatie is heel belangrijk, daar worden veel fouten gemaakt als je niet goed oplet. Daar is door ons heel veel aandacht aan besteed,’ zo vertelt hij aan RTV Noord-Holland.

Ook de Alkmaarse vestiging van de Noordwest Ziekenhuisgroep, het vroegere MCA, stijgt. Vorig jaar stond het ziekenhuis nog op de 55ste plek, dit jaar werd de 19e plek bereikt.

Video: RTV Noord-Holland

Video