Sinterklaas intocht Castricum

CASTRICUM – De intocht van Sinterklaas in Castricum is ook dit jaar op zaterdag 12 november.

Al weer voor het 10e jaar, is het een traditie dat er aan het eind van de intocht een groot welkomstfeest wordt gegeven in de Pancratiuskerk. De opkomst was de laatste jaren zo groot geworden dat de situatie in de kerk onveilig dreigde te worden en dat er kinderen met ouders de deur geweigerd werd.

Daarom heeft de organiserende stichting ‘Op de Hoge Daken’ besloten om dit jaar twee voorstellingen te geven. De toegangskaartjes worden verkocht voor 1 euro per stuk. De opbrengst komt geheel ten goede aan het Sinterklaasfeest.

Om kinderen niet teleur te stellen aan de deur, is het beter dat de ouders kaartjes in de voorverkoop kopen. In totaal zijn twee maal 900 kaartjes beschikbaar. Op vrijdag 4 november en zaterdag 5 november vindt de voorverkoop plaats van 13.00 tot 15.00 uur in ’t centrum bij club Mariz aan de Dorpsstraat 72 Castricum.

Meer informatie: www.sinterklaascastricum.nl