Kindervoorstelling Toonbeeld

CASTRICUM – Stichting Kunstzinnige Vorming Toonbeeld organiseert een kindervoorstelling in de herfstvakantie. Kinderen van 3 jaar tot 7 jaar kunnen samen met hun (groot)ouders genieten van de sfeervolle, eigentijdse voorstelling ‘Wakker Droomkind’ van het Zoldertheater.

‘Wakker Droomkind’ gaat over Marije en haar oudere broer Kay. Hun ouders gaan ’s avonds naar een feest en Kay moet op zijn zusje passen. Marije moet slapen, maar ze heeft geen zin. Stiekem neemt ze de poes in bed. En als dat niet mag, gaat ze ook naar een feest. Gelukkig is haar grote broer geduldig, want de reis van Marije naar dromenland is lang en…spannend.

Theatermakers Geert van Diepen en Lia Rood lieten zich inspireren door het thema uit het bekroonde prentenboek ‘En nu naar bed, Sam’ van Amy Hest. Na eerdere producties bij Toonbeeld speelt Het Zoldertheater de kindervoorstelling ‘Wakker Droomkind’ op zondag 13 november in het gebouw van Toonbeeld te Castricum om 14.00 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar voor 7,50 euro aan de zaal, bij de Readshop (Geesterduin), muziekhandel Borstlap (Bakkum), Boekhandel Laan (Burg. Mooijstraat) en Vivant Rozing (Bakkerspleintje).

foto: voorstelling ‘Koe aan Zee’