Inbraak in Limmen en poging tot inbraak in Castricum

CASTRICUM/LIMMEN – In Limmen is afgelopen week ingebroken in een woning aan de Zomerschoon en in Castricum werd er gepoogd in te breken aan de Henri Dunantsingel. Dat meldt de politie zondag.

Tussen donderdagavond 21:30 uur en vrijdagochtend 07:45 uur is er ingebroken in een woning aan de Zomerschoon in Limmen. De dader is op de garage geklommen en heeft aldaar een raam welke op een kier stond opengebroken. De woning is doorzocht maar er is vermoedelijk niets weggenomen. De dader is vermoedelijk via de schuifpui weggegaan uit de woning. Door de forensische opsporing zijn er onder andere schoensporen in de woning veilig gesteld. Hier zal verder onderzoek naar gedaan worden.

Op zaterdag 29 oktober werd er gemeld dat er gepoogd was in te breken op de Henri Dunantsingel in Castricum. De poging inbraak moet zijn gepleegd tussen woensdag 25 oktober en zaterdag 29 oktober. Men had geprobeerd het raam en deur op en te breken, maar is daarin niet geslaagd.