De Roset wereldberoemd na artikel op grote Amerikaanse website

CASTRICUM – Banketbakkerij De Roset uit Castricum is ineens wereldberoemd geworden na een vermelding in een lijst met beste banketbakkers ter wereld op de grote website BuzzFeed.

BuzzFeed is een grote Amerikaanse website, met zo’n 5 miljoen likes op Facebook. Op de site staan talloze lijstjes, waaronder ook eentje van de 23 beste banketbakkers. ‘Al hun gebakjes zijn om voor te sterven’, staat er bij. Het bericht werd al in april geplaatst, maar drong nu pas door tot Castricum. Patissier Martin Langeveld tegen het Noordhollands Dagblad: ‘Ik kreeg een appje van een medewerker die het op Twitter voorbij had zien komen. We stonden toch even raar te kijken’.

Banketbakkerij De Roset heeft twee vestigingen in Castricum, één op de Burgemeester Mooijstraat en één in winkelcentrum Geesterduin. Daarnaast heeft de banketbakkerij een vestiging in Heerhugowaard.