CSV Rolstoelhandbalteam naar EK in Oostenrijk

CASTRICUM – Sinds vorig seizoen heeft CSV Handbal een officieel rolstoelhandbalteam.

Op initiatief van Ada Stam, vroeger handbalkeepster op hoog niveau bij CSV, heeft dit team met ondersteuning van het Nederlands Handbal Verbond (NHV) een prachtige serie rolstoelhandbal demonstraties gegeven door het hele land.
Onder leiding van Bart Neeft van sportservice kennemerland
wordt dit seizoen de promotie voort gezet en worden ook andere verenigingen ondersteunt bij het opzetten van een eigen rolstoelhandbalteam.

Na alle activiteiten binnen Nederland gaat het team dit jaar internationaal en mag meedoen aan het officieuze EK rolstoelhandbal op 12 en 13 december in Oostenrijk. Het evenement wordt georganiseerd door de European Handball Federation (EHF). Een prachtige manier om met het team,  rolstoelhandbal ook buiten Nederland te promoten en voor de spelers natuurlijk een mooie ervaring.

Meer informatie: www.csvhandbal.nl