Kermis op de Brink

CASTRICUM – De kermis in Castricum staat weer voor de deur. Tussen zaterdag 8 en dinsdag 11 augustus verandert de Brink weer in een kleurrijk geheel met spetterende attracties, spel- en snoepkramen voor jong en oud.

De kermis is elke dag geopend van 14.00 tot 24.00 uur. Zaterdag wordt de kermis geopend door wethouder Leo van Schoonhoven. Om 14:00 uur verricht de wethouder de openingshandeling samen met clown Alfredo. Tijdens de opening kunnen kinderen ballonnen oplaten en mooie prijzen winnen!

De Brink is woensdag 5 augustus tot en met donderdag 13 augustus afgesloten voor het verkeer. U mag dan ook niet parkeren op de Brink. De ondergrondse containers voor papier en glas kunnen niet worden geleegd. Papier en glas kunt u kwijt in de tijdelijke containers op het Balatonfüredplein, zo laat de gemeente weten.

Foto: Wikimedia Commons