Disco Game & Dancefeest en griezelmiddagen

CASTRICUM – Er zijn deze zomer leuke activiteiten in Discovery.

Vrijdagavond 14 augustus wordt van 20.00 tot 22.00 uur in Discovery een spetterend Disco Game & Dancefeest voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar georganiseerd.  Het bekende Limbodance en het lekker melige spel Freeze ontbreken niet bij dit coole discofeest!

Op maar liefst twee middagen: woensdag 5 en donderdag 6 augustus wordt van 14.00 tot 17.00 uur in Discovery een griezelmiddag georganiseerd voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. In een echt spookhuis mét de nodige griezelige effecten wordt naar een schat gezocht die al jaren vermist wordt…spannend!

Aanmelden kan bij Welzijn Castricum, Geesterduinweg 5 in Castricum, telefoon 0251 65 65 62. Of mail: info@welzijncastricum.nl
Voor meer leuke vakantieactiviteiten kan de site van Welzijn bekeken worden: www.welzijncastricum.nl