Picknick in de Tuin van Kapitein Rommel

CASTRICUM – Vrijwilligers van de Zonnebloem organiseerden zaterdagmiddag een picknick in de Tuin van Kapitein Rommel.

Het weer zat helaas niet zo mee, waardoor de oudere bezoekers binnen of onder de overkapping moesten lunchen. De storm maakte de gezelligheid er niet minder om. De bezoekers genoten zichtbaar van het stormachtige uitje.

De Zonnebloem organiseert uitjes of vakanties voor mensen voor wie dat niet zo gemakkelijk gaat. Ook worden er jaarlijks vele bezoeken afgelegd aan mensen voor wie een sociaal isolement dreigt. De Castricumse afdeling organiseert zeven keer per jaar een uitje voor mensen met een beperkte mobiliteit die op een andere manier nooit eens de deur uit kunnen. De afdelingen in de gemeente (Castricum, Limmen en Akersloot) zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Foto: Henk Hommes