Groot onderhoud N203

CASTRICUM – Tijdens het groot onderhoud aan de provincialeweg N203 van 16 september tot 12 oktober is de N203 tussen Castricum en Uitgeest gesloten voor het verkeer. Het fietspad blijft wel open.

De werkzaamheden leveren langere rijtijden op van 15 minuten buiten de spits en nog langer tijdens de spits. Om bewoners, ondernemers en forenzen tijdig te informeren, zijn er posters beschikbaar met informatie over de omleidingen en reisadviezen. Wilt u bijvoorbeeld uw leverancier op de hoogte stellen over dit euvel, download de poster, hang hem op een zichtbare plek zoals kantoor, kantine, winkel of buurtcentrum, of verstuur hem via e-mail.

Er zijn drie varianten:
•omleiding Castricum,
•omleiding Heiloo en Limmen
•en omleiding Uitgeest en Akersloot.

Kijk op www.infoN203.nl voor meer informatie. Bekijk hier veelgestelde vragen en antwoorden over de werkzaamheden. Heeft u nog vragen? Stuur deze dan naar Provincie Noord-Holland via infoN203@noord-holland.nl