Stem op het schoonste strand

CASTRICUM – Om het belang van schoon op stranden onder de aandacht te brengen organiseert Nederland Schoon ieder jaar de Schoonste Stranden Verkiezing.

En dat werkt. Dankzij de inspanningen van gemeenten, paviljoens en het publiek stijgt de schoonscore van onze stranden elk jaar. Eind juni zijn de ANWB-inspecteurs wederom op pad gegaan om stranden te beoordelen op hun schoonheidsgraad. Tot en met 13 augustus kan gestemd worden op de Nederlandse stranden. Deze stemmen bepalen samen met de scores van de ANWB-inspecteurs welke stranden tot de schoonste van Nederland behoren. De uitslag wordt op 20 augustus bekend gemaakt.

Stem op uw favoriete strand op www.schoonstestrandenverkiezing.nl. Naast de uitreiking voor de prijs voor het Schoonste Strand 2015, is er dit jaar ook de Innovatie-Award Schone Stranden. Deze prijs zet de slimste innovatie-initiatieven en samenwerkingen voor een schoon strand in het zonnetje. Deze jaarlijkse wedstrijd wordt georganiseerd door Nederland Schoon.