Praat mee over de winkelstructuur in Castricum

CASTRICUM – De winkelstructuur in de kern Castricum kan beter. Concentratie van winkels, meer beleving en sfeer en branchering tussen dorpscentrum en Geesterduin zijn enkele uitkomsten van de inventarisatie naar de winkelstructuur in de kern Castricum.

Op maandag 29 juni presenteert het Ontwikkelingsbedrijf NHN de resultaten van dit onderzoek.

Ontwikkelingsbedrijf en gemeente nodigen winkeliers, vastgoedeigenaren en beleggers in de winkelgebieden uit om mee te denken over verbeteringen in de winkelgebieden. In Pijnacker is recent een vergelijkbaar traject doorlopen en zijn er al stevige afspraken gemaakt. Werner van Keulen vertelt wat zo’n aanpak voor Castricum zou kunnen betekenen. Verder vertelt Nicoline van Mulken kort over de betekenis van de wandelroute ‘het achtje van Castricum’ voor het dorpscentrum.

De bijeenkomst is maandag 29 juni van 19.00 tot 21.30 uur in het gemeentehuis te Castricum.