Gespreksgroep rouwondersteuning bij Welzijn

CASTRICUM – In oktober wordt vanuit Welzijn Castricum een gespreksgroep rouwondersteuning gestart voor mannen en vrouwen die hun partner verloren hebben.

Nel Groen en Margreet de Jongh gaan de groep begeleiden. Beiden hebben opleidingen gevolgd op het terrein van maatschappelijk werk en rouwbegeleiding. In gesprek met hen komt naar voren hoe belangrijk ondersteuning kan zijn na het verlies van je partner.

Tijdens elke bijeenkomst van de gespreksgroep wordt een thema besproken dat betrekking heeft op aspecten van het rouwproces. Zoals het omgaan met emoties, het aanvaarden van het verlies, het alleen verder gaan en de reacties van de omgeving. De deelnemers kunnen zelf ook thema’s inbrengen.

De gespreksgroep rouwondersteuning gaat op donderdag 29 oktober van 10.00 tot 12.00 uur van start en bestaat uit tien bijeenkomsten. Meer informatie of aanmelden: Welzijn Castricum 0251 65 65 62 of mail: info@welzijncastricum.nl.

foto: links: Margreet de Jongh en rechts: Nel Groen