Vrijwilligers gezocht

CASTRICUM – Vrijwilligers zijn de spil van Welzijn Castricum. Dankzij hun inzet is er een breed aanbod van diensten en activiteiten.

Met name in de zomermaanden is men op zoek naar oproepkrachten. Zo is er op dit moment de vraag naar een vervoersvrijwilliger die incidenteel een ritje wil maken met een oudere naar bijvoorbeeld een arts of sociale activiteit. Ook is er een vacature voor boodschappenhulp, waarbij men, al dan niet samen met de hulpvrager, wat boodschappen haalt. 

Bij de open eettafel in Sans Souci is men op zoek naar een gastvrouw of gastheer die het leuk vindt om in een gezellige setting de tafels te dekken, gasten te ontvangen en maaltijden te serveren. 

Wie interesse heeft in bovenstaande vacatures of ander vrijwilligerswerk wil doen, kan langsgaan bij, of een afspraak maken met  de Vrijwilligers Vacaturebank (onderdeel van Welzijn Castricum), Geesterduinweg 5 Castricum. Meer informatie: 0251-65 65 62. De vacaturebank is ook te vinden op www.vrijwilligerswerkcastricum.nl en op Facebook.