15 Prokkelstages in Castricum

CASTRICUM – Voor mensen met een beperking wordt jaarlijks door Welzijn Castricum een Prokkelweek georganiseerd. ‘Een Prokkel’ is een prikkelende ontmoeting tussen iemand met een beperking en iemand zonder.

In Castricum gaan de komende weken vijftien stagiairs, afkomstig van SIG en Klaverland, op pad en maken zo kennis met een beroep van hun keuze. De stagiairs gaan onder meer op bezoek bij: de reinigingsdienst Schulpstet, De Hoep, een transportbedrijf, de politie, het Jac. P. Thijsse College en De Springplank. Als klap op de vuurpijl gaan een aantal stagiairs een drumworkshop volgen in Jongerencentrum Discovery.

De Prokkels worden aangeboden in het kader van de  landelijke Prokkelweek. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Welzijn Castricum: telefoonnummer 0251 65 65 62 of via de mail: info@welzijncastricum.nl

foto: Prokkelstage bij de Springplank