Verslag van reis Muttathara naar India te zien op C-TV

CASTRICUM – De aankomende weken is er een verslag van de reis die Muttathara naar India maakte te zien op C-TV. In de documentaire spreken onder andere Karin Mulder, voorzitter van de stichting Castricum Helpt Muttathara, en Toon Mans, burgemeester van Castricum over hun ervaringen. Daarnaast zijn er beelden te zien die Muttathara zelf maakte tijdens de reis.

Mulder en Mans bezochten in India projecten die door de stichting van Mulder worden gesubsidieerd. Het subsidiegeld wordt binnengehaald door de exploitatie van de kringloopwinkel op de Castricummerwerf.

De documentaire Muttathara in India is tot en met 10 juni te zien op C-TV om 11, 14, 17 en 20 uur. C-TV is te ontvangen via de digitale televisie van Ziggo op de kanalen 41 (Castricum en Bakkum) en 46 (Akersloot, Limmen en de Woude) en terug te kijken op youtube.com/OmroepCastricum.