Drost Technical Management wint Ondernemersprijs

HAARLEM – Het bedrijf Drost Technical Management uit Limmen is het beste bedrijf van Noord-Holland in de categorie ‘MKB Klein’.

Het bedrijf van Frank Drost sleepte de prijs in de wacht op de gala-avond van de Ondernemersverkiezing Noord-Holland in de Philaharmonie in Haarlem. In de categorie MKB Klein won Drost van De Twee Heeren uit Grootebroek, een bedrijf gespecialiseerd in natuurspeeltuinen en natuurbedrijfstuinen, en van Stam de Kruidenier uit Schagen, een kruidenierswinkel in de stad.

Drost Technical Management adviseert, ontwerpt, controleert en beheert alle type installaties die in een gebouw nodig zijn. Van een klimaatinstallatie of ventilatiesysteem tot een hemelwaterinstallatie. En van een elektrotechnische installatie tot een legionella vrije drinkwatersysteem.

Andere winnaars van de Ondernemersprijs waren media- en reclamebureau Abovo Media uit Hoorn (categorie MKB Groot) en De Texelse Bierbrouwerij uit Oudeschild (categorie MKB Middel). De publieksprijs ging naar Fort Resort Beemster in Zuidoostbeemster.

Op de foto: de prijswinnaars (foto: Ondernemersverkiezing Noord-Holland)