Huis van Hilde bol van de activiteiten in de meivakantie

CASTRICUM – Huis van Hilde is de gehele meivakantie geopend en heet jonge bezoekers extra welkom.

Vanaf woensdag 6 mei kunnen kinderen naar hartenlust knutselen, een speurroute door de tentoonstelling volgen of als archeoloog aan de slag in het ArcheoLab. Moeders zijn extra welkom op 10 mei op de moederdagbrunch.

Voor een compleet vakantiedagje uit is er het Cultuur-natuur-arrangement met entree tot Huis van Hilde, een fijne wandeling door bos en duin en een bezoek aan De Hoep, waar je van alles kunt ontdekken over de natuur en de drinkwaterwinning in het duingebied. 

Kaarten voor het Cultuur-natuur-arrangement zijn te koop in Huis van Hilde en in de Hoep inclusief een duinkaart voor één dag. Het volledige programma en openingstijden kunt u vinden op de site www.huisvanhilde.nl.