GGD Hollands Noorden is klaar voor het vakantieseizoen

REGIO – Het vakantieseizoen is weer begonnen. Nu al zijn veel mensen bezig met de voorbereidingen van een reis naar het buitenland.

Voor sommige landen is het van belang dat reizigers zich van tevoren laten adviseren over ziekten en zich eventueel laten vaccineren. Reizigers kunnen bij de GGD Hollands Noorden terecht voor een persoonlijk reisadvies, vaccinatie(s) en, indien nodig, een recept tegen malaria. Ook wordt geadviseerd over aanschaf van insectwerende middelen en verschillende artikelen voor uw reisapotheek.

Het is aan te raden om zes tot acht weken van te voren langs te komen. Maar ook indien u al sneller vertrekt, blijft het zinvol om een afspraak te maken bij GGD Hollands Noorden. Er zijn vier locaties waar reizigers de benodigde vaccinaties, malariarecepten of gezondheidsadvies kunnen krijgen. Te weten: Alkmaar, Den Helder, Hoorn en Schagen.

Ga naar www.ggdreisvaccinaties.nl om te kijken welke vaccinaties geadviseerd worden voor uw bestemming. Voor het maken van een afspraak gaat u naar  www.ggdhollandsnoorden.nl/reizen of belt u met 088-01 00 530