Dialoogdag 2015: festival voor iedereen die actief is in het groen

REGIO – Woensdag 17 juni 2015 organiseert IVN Noord-Holland, in samenwerking met de Provincie Noord-Holland, Landschap Noord-Holland en alle andere Terrein Beherende Organisaties (TBO), voor de vierde keer de Dialoogdag. Net als voorgaande edities staat de dialoog tussen de Provincie en u als vrijwilliger centraal.

Dit festival is vooral gericht op het inspireren, het delen van successen, het discussiëren over diverse onderwerpen en het matchen van groene initiatieven aan experts. Onder leiding van Frenk van der Linden is er ‘De Groene tafel’, een discussietafel waar gesproken wordt over de toekomst van de natuur in Noord-Holland en de rol van de vrijwilligers. Op de ‘Beursvloer Eerste hulp bij Groen’ kunnen initiatiefnemers in contact komen met experts en zijn er informatiestands. Bij ‘De Groene Academie’, maakt u in vogelvlucht kennis met enkele cursussen.

Heeft u een idee of initiatief om een natuurgebied of landschap in Noord-Holland te verbeteren? Meld je dan ook aan en maak kans dat uw idee of initiatief de jaarlijkse ondersteuningsprijs ontvangt. Schrijf u in voor deze dag via de website van het IVN: www.ivn.nl

Vrijwilliger worden bij Landschap Noord-Holland kan via de site: www.landschapnoordholland.nl