Tafeltennisvereniging Castricum kampioen

CASTRICUM – Het was spannend tot aan de allerlaatste wedstrijd voor Castricum 1. Toen werd pas beslist wie er kampioen zou worden: Doko (Velserbroek) of de Castricumse tafeltennissers.

De twee potentiële kampioenen hoefden niet tegen elkaar te spelen, maar Castricum 1 wist dat ze 8-2 moest spelen tegen Diemen 3 om kampioen te worden.

Vrijdag 24 april werd deze laatste wedstrijd in het Castricumse tafeltennishonk gespeeld en precies met 8-2 gewonnen.  Na vijf partijen stond er al 3-2 op het scorebord. De rest van de matches moesten dus gewonnen worden! De opgave voor Hans Nieuwenhuijs, Wout Goos en Kees Houbaer was dus om geen punt meer weg te geven. De laatste partij was voor Kees, die daarmee zijn 100 procent score van het seizoen kon behouden. En hij won!

Zo won team 1 het kampioenschap. Het 5-mansteam bestaat uit Hans Nieuwenhuijs, Wout Goos, Kees Houbaer, Yuri Hazelzet en Sandra Staring. Vanaf september mogen zij hun geluk in de derde klasse beproeven.

foto: Castricum 1