Laatste keer expositie Dorpsstraat bij Oud-Castricum

CASTRICUM – Wegens een recordaantal bezoekers van ruim 1000 in drie maanden, geeft de Werkgroep Oud-Castricum belangstellenden nog een laatste kans om de tentoonstelling te bezichtigen over de Dorpsstraat.

Behalve vele foto’s zijn er ook fraaie pentekeningen van Nico Lute te zien. Tevens wordt er doorlopend een film van Anton Visser vertoond over deze eeuwenoude weg door het dorp met nostalgische beelden van panden die in de loop der jaren zijn verdwenen of herbouwd. In de film komen ook verschillende oud-bewoners of vroegere ondernemers aan het woord.

U bent  op 3 mei weer van harte welkom in het Historisch Informatiecentrum De Duynkant aan de Geversweg 1b van 12.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over de werkgroep is te vinden op www.oudcastricum.com.