Groenbeurs in Tuin van Kapitein Rommel

CASTRICUM – Zaterdag 2 mei van 10.00 tot 15.00 uur wordt ook dit jaar in samenwerking met Groei en Bloei de Groenbeurs gehouden in de Tuin van Kapitein Rommel. Dé gelegenheid om planten en stekken te ruilen en om plantjes aan te schaffen en dit jaar ook om mee te doen met de Foodwalk.

De feestelijke opening is om 11.00 uur door wethouder Ans Pelzer. Zij neemt de eerste folder van de Foodwalk in ontvangst. Daarna vertrekt de Foodwalk vanuit de Tuin door de duinen, onder begeleiding van een vrijwilligster. Om mee te lopen heeft u een duinkaart nodig. Aanmelden is niet nodig.

De Tuin van Kapitein Rommel zal ook planten verkopen die zijn opgekweekt in de kas. Kogelamarant, schurftkruid, tandzaad, meisjesogen, brokaatbloem, huzarenknoopje, trompetbloem en nog meer planten zijn op 2 mei op de Groenbeurs te koop. De voorraad is beperkt, dus kom snel om teleurstelling te voorkomen. Als je Vriend wordt van de Tuin kun je een gratis plantje uitzoeken. Daarnaast krijgt men op vertoon van weekblad Libelle nummer 17, een gratis kopje koffie. Hierin staat namelijk een pagina over Castricum waarin de Tuin van Kapitein Rommel genoemd wordt.

Het wordt dus een dag om niet te missen! Een dag waarop een grote verscheidenheid aan tuinplanten en informatie wordt aangeboden en waarbij de inwendige mens natuurlijk ook niet wordt vergeten: u kunt genieten van een heerlijk kopje koffie of (kruiden-)thee in de ontmoetingsruimte of op het terras. Zelfgemaakte hapjes uit de natuur maken het plaatje compleet.

Meer informatie: www.foodwalks.nl/koken-met-rommel