Gezellige drukte in Bakkum

BAKKUM – Op de vrijmarkt in Bakkum was het maandag gezellig druk.

Burgemeester Toon Mans opende de vrijmarkt, waarna hij in Hotel Borst traditioneel de inwoners met een lintje ontving.

Verkopers hadden, zoals vanouds, de zolder op straat gekieperd. Veel mensen namen de moeite om te kijken of er nog iets leuks bijzat. Ook waren er weer diverse spelletjes, zoals negerzoenen vangen. Het Oranjecomité had op het plein voor Hotel Borst in Bakkum een zweefmolen, ook was er een bandje om de feestvreugde verder te verhogen.

Later in de middag trad er ook een bandje op in het centrum van Castricum. Ook in Limmen en Akersloot waren er vrijmarkten. In Akersloot organiseerde de Storey Club een feestelijke optocht door het centrum van het dorp. 

Op de foto: de vrijmarkt in Bakkum (foto: Henk Hommes)