Jazzdance voor volwassenen bij DOS Castricum

CASTRICUM – Voor volwassenen die van jazzdance houden, start na de meivakantie een 6-weekse cursus.

DOS komt met dit initiatief omdat blijkt dat  het lastig is,  om in de regio een dansschool te vinden, die een uur voor volwassenen heeft.

In de lessen werken de deelnemers aan verschillende jazzdance-technieken. Ook gaan zij aan de slag met uithoudingsvermogen, lenigheid, kracht, coördinatie, balans en natuurlijk dansgevoel. Er komen veel verschillende muziekstijlen voorbij. In zes weken tijd wordt een complete choreografie gedanst.

De lessen zijn vanaf 19 mei op dinsdagavonden om 21.00 uur in de gymzaal aan de Juliana van Stolbergstraat. Bij voldoende belangstelling wordt de cursus in het volgende seizoen gecontinueerd. Meer informatie: marjonvancampen@gmail.com. Aanmelden kan op www.doscastricum.nl.