Vergeetachtig… of iets anders?

CASTRICUM – Iedereen vergeet wel eens wat, bijvoorbeeld een verjaardag of sleutelbos. Veel mensen hebben vragen over geheugenproblemen.

Addy de Mooij, dementieconsulent en werkzaam bij Geriant, geeft op donderdag 7 mei van 10:00 tot 12:00 uur in de Bibliotheek van Castricum voorlichting over de werking van het geheugen.  Diverse onderwerpen komen aan de orde: zoals het verschil tussen vergeetachtigheid en dementie en de werking van het geheugen.

Ook Alzheimer Nederland regio Castricum is aanwezig met informatie over Alzheimer en het Alzheimer Café.

Deze informatieochtend vindt plaats in het kader van De Ochtenden in bibliotheek Castricum. Aanmelden is wenselijk en kan bij de bibliotheek via 0251-65 56 78 of castricum@bibliotheekkennemerwaard.nl.  Ook kan men zich via de website www.bibliotheekkennemerwaard.nl inschrijven.