Beleef de natuur tijdens een spannende nacht excursie

CASTRICUM – Zondag 25 april organiseert IVN Midden-Kennemerland in samenwerking met Camping Geversduin een spannende excursie voor volwassenen en kinderen in en om de camping.

Edwin Kapitein neemt jullie mee in het donker en leert jullie te ervaren hoe de nacht leeft en beweegt. Zodra de ogen gewend zijn aan de duisternis, zijn er bijzondere ontmoetingen met de dieren van de nacht. Sluipend door de nacht zal hij mooie verhalen vertellen over de vleermuizen, uilen, nachtvogels, maar ook over padden en kikkers. Met een beetje geluk is onderweg een concert te horen van de nachtegaal en de rugstreeppadden .

Dit is een excursie zonder verlichting, met spannende waarnemingen. Laat je zaklamp maar thuis en trek  warme, onopvallende en geluidsloze kleding aan.
Aanmelden voor deze excursie bij de receptie van Duincamping Geversduin,  Beverwijkerstraatweg 205, Castricum of info@campinggeversduin.nl onder vermelding van de excursie.  Het vertrek is om 20.30 uur vanaf de receptie. Kosten zijn 3,75 per persoon.