Actiedag Kibet4Kids live op Castricum105

CASTRICUM – Het Bonhoeffercollege komt vrijdag 24 april in actie voor Kibet4Kids.

Kibet4Kids is een organisatie van marathonloopster Hilda Kibet en haar echtgenoot Hugo van den Broek, oud-leerling van het Bonhoeffercollege. De stichting zet zich in voor educatie en gezondheidszorg in Kenia. Leerlingen van de school gaan geld inzamelen voor deze stichting.

De actie begint op donderdagochtend, er wordt dan een lessenmarathon van 24 uur gehouden. Het sponsorgeld komt ten goede aan klaslokalen in het Afrikaanse land. Donderdagavond wordt er een veiling gehouden, die wordt geopend door de voorzitter van kersvers landskampioen PSV, Toon Gerbrands. Hij neemt onder meer schoenen van Memphis Depay mee voor de veiling. Op vrijdag wordt er een grote actiedag gehouden, waarvan Castricum105 rechtstreeks verslag gaan doen.

Vrijdag 24 april staat in het teken van een lessenmarathon, sponsorlopen, een duik in de zee, bowlen, skiën, wandelen, (laser)gamen, zoenen gooien, gamen, fietsen, schaken, enzovoorts. Allemaal voor het goede doel.

De uitzending van Kibet4Kids Radio is op 24 april tussen 08:00 uur en 14:00 uur op Castricum105. Klik hier voor een frequentieoverzicht van Castricum105.