Galadiner cliënten Dijk en Duin in gemeentehuis Castricum

CASTRICUM – Dinsdagavond 21 april organiseert Vrienden van de Parnassia Groep, in samenwerking met de gemeente Castricum, Dijk en Duin, Huuskes en ABB Bouwgroep B.V. een galadiner.

De genodigden zijn 80 cliënten en mantelzorgers van Dijk en Duin.  Het is de derde keer dat Vrienden van de Parnassia Groep een galadiner aanbiedt aan cliënten, van Dijk en Duin. Zij werken hierin samen met bedrijven, die een warm hart hebben voor de patiënten en hun diensten en medewerkers willen inzetten.

Het galadiner vindt plaats in de centrale hal van het gemeentehuis in Castricum.  Burgemeester Toon Mans serveert samen met wethouders , directie en managers van Dijk en Duin en sponsor  ABB Bouwgroep B.V.  de gerechten uit. De bereiding van het diner is in handen van Huuskes.