Voorbereiding renovatie Velsertunnel

REGIO – Rijkswaterstaat is begonnen met de aanleg van extra keerlussen rond de Velsertunnel. Deze tijdelijke verbindingen zorgen ervoor dat het zuid-noordverkeer tijdens de renovatie van de Velsertunnel in 2016 sneller naar de Wijkertunnel kan.

Naar verwachting ondervinden weggebruikers weinig hinder van de werkzaamheden. Rijkswaterstaat legt in totaal vier keerlussen aan: twee op de knooppunten Velsen en Beverwijk, de andere twee iets ten zuiden van de Velsertunnel. De hinder blijft beperkt tot extra bouwverkeer op de weg. Ook is op enkele plaatsen soms een rijstrook afgesloten.

Meer informatie over deze werkzaamheden is te vinden op www.rijkswaterstaat.nl/velsertunnel en een animatiefilmpje over de keerlussen is te bekijken op www.facebook.com/velsertunnel