Johan Remkes op bezoek in Castricum

CASTRICUM – Donderdag was commissaris van de Koning Johan Remkes op werkbezoek in Castricum.

Tijdens dit werkbezoek kwamen veel onderwerpen aan de orde. Met de gemeenteraad sprak de commissaris onder meer over samenwerkingsverbanden en de democratische controle daarop. Ook ging het over BUCH, de toekomstige ambtelijke samenvoeging van de gemeenten Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo.

Hierop volgde een bezoek aan het Huis van Hilde, waar de provinciebestuurder kennisnam van onder meer ontwikkelingen op De Zanderij en het knelpunt Beverwijkerstraatweg. Tijdens een rondwandeling in de stationsomgeving kon de heer Remkes deze onderwerpen zelf in ogenschouw nemen.

Op de foto: commissaris Remkes houdt halt bij de spoorwegovergang op de Beverwijkerstraatweg, met in zijn kielzog het college van burgemeester en wethouders.