Tafeltennisvereniging mag geen punt verliezen

CASTRICUM – De Tafeltennisvereniging Castricum heeft goede zaken gedaan tegen Rapidity, het Castricumse team won met 1-9.

Spelers Wout Goos en Kees Houbaer wonnen alle drie de wedstrijden, Kees Houbaer blijft daardoor op een score van 100% staan. 

Het Castricumse team mag nu geen punten meer morsen, want ze moeten rekening blijven houden met Rapidity-Doko in hun laatste wedstrijd. Die wedstrijd zou namelijk wel eens met een hoge uitslag kunnen worden beslist, op die manier blijft het voor de hoofdmacht van Castricum spannend tot de laatste bal is geslagen.

Geïnteresseerden kunnen elke maandagavond een keer meetrainen (20:00-21:30 uur), of naar de inloopzondag komen tussen 14:00 uur en 16:00 uur. De Tafeltennisvereniging is te vinden op de Gobatstraat 12 a in Castricum. Voor meer informatie: www.ttvcastricum.nl.