Musical ‘Cabaret’ door musicalvereniging The Cast

CASTRICUM – De Castricumse musicalvereniging The Cast brengt in mei de musical ‘Cabaret’ op de planken.

Met swingende ritmes uit de jaren dertig neemt The Cast u mee naar het vooroorlogse Berlijn waar in een roerige tijd van armoede de jonge Amerikaanse schrijver Clifford Bradshaw terecht komt in de Kit Kat club.

In de club ontmoet Clifford de ster van de show: Sally Bowles. Is hun prille liefde bestand tegen de dreiging van de Tweede Wereldoorlog? Iedereen wacht wat er komen gaat en staat voor moeilijke keuzes: volgen, vluchten of verzetten… 

Op donderdag 21 mei gaat Cabaret van start met een speciale feestelijke première, waarna drie voorstellingen volgen op vrijdagavond 22 mei en zaterdag 23 mei (matinee en avond).

Kaarten zijn te bestellen via de website van het Kennemer Theater: www.kennemertheater.nl.