Vier minderjarige jongens aangehouden voor vernielingen Rijksweg

LIMMEN – Vrijdagavond zijn er vier minderjarige jongens aangehouden voor het plegen van vernielingen aan de Rijksweg in Limmen.

Een getuige had omstreeks 20:45 uur vier jongens bij een molentje zien lopen en had glasgerinkel en gekraak gehoord. 

Bij onderzoek door de politie werd gezien dat bij de molen een wiek was afgebroken en dat er meerdere ramen waren ingegooid. Bij terugkomst stonden er een viertal jongens bij de getuige. De getuige verklaarde dat dit de jongens waren die hij bij het molentje had gezien.

Het ging om drie jongens uit Limmen en één uit Akersloot in de leeftijd van 13 en 14 jaar. De jongens werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Alkmaar. Nadat de ouders van de jongens in kennis waren gesteld, konden de jongens, met een bekeuring op zak, terug naar huis.