Werk van Marloes Bloedjes te zien bij Beentjes Interieur- en Slaapadvies

CASTRICUM – Nog tot eind april hangen de schilderijen van Marloes Bloedjes bij Beentjes (Interieur- en Slaapadvies) in Castricum. Beentjes heeft de winkel smaakvol ingericht, afgestemd op de schilderijen, waardoor het een uitgebalanceerd en kleurig geheel is.

Eerder exposeerde Marloes Bloedjes bij Streetscape, op de locatie Begijnenstraat in Beverwijk. Streetscape is een mobiele galerie, die ‘ontstaat’ in lege winkelpanden die ingericht worden met schilderijen waardoor verkoop of verhuur sneller zal gaan, of in winkels zoals Beentjes, ter decoratie. Streetscape biedt zowel mogelijkheden voor de winkels, makelaars als voor de kunstenaars.

Marloes Bloedjes heeft voor deze expositie een selectie gemaakt van grote, kleurige werken. U kunt de winkel in de Torenstraat in Castricum gerust even binnen stappen om een kijkje te nemen!

Voor meer informatie over het werk van Marloes, kijk op www.toverzicht.nl. Wilt u meer weten over Streetscape, kijk op www.streetscape.nl

foto: Marloes Bloedejes