Volle zaterdag op Wouterland

CASTRICUM – Zaterdag 21 maart is er weer van alles te doen bij CasRC op Wouterland.

Om 10:00 uur begint de voorronde van het Nederlands kampioenschap voor de Mini’s. De Castricumse jongens en meisjes nemen het tegen 5 andere teams op voor een plaatsje op het NK. Van de 6 teams gaan de beste twee door. Dus een spannende ochtend en middag op Wouterland voor de Mini’s.

In de pauze van de voorronde, om 12.00 uur, kunnen alle Mini-teams, ouders, familie, bekenden en bezoekers genieten van de Cubs-wedstrijd tussen Cas RC en Breda.

Wanneer de voorronde van het NK Mini’s op zijn einde loopt, trapt het Eerste Team om 15:00 uur af tegen het Amersfoortse RC Eemland. het beloofd een spannende en leuke wedstrijd te worden in de Kampioenspoule. Na de winst van de Castricumse in Den Haag (7-10) van afgelopen zondag hebben de mannen een extra boost gekregen.

Ook heeft u maar even de tijd, kom gezellig aanstaande zaterdag 21 maart langs op Sportpark Wouterland en moedig de Mini’s, Cubs en het Eerste aan!